Wie ben ik

Ik ben John Smits, geboren in 1962 en sinds 1993 getrouwd. Ik heb een studio in Capelle aan den IJssel. Ik shoot van portret t/m naakt. Het is altijd weer een uitdaging om dit soort thema’s mooi en sfeervol neer te zetten. Ik overleg alles goed met de modellen en schiet de plaatjes die het model en ik leuk vinden. Een shoot moet gezellig zijn, de sfeer ontspannen en er mag gelachen worden. Wanneer er dan ook nog eens een klik is tussen model en fotograaf dan worden de foto’s vanzelf mooi. Ik ben namelijk van mening dat iedereen mooi op de foto kan mits er een goede samenwerking tussen model en fotograaf tot stand komt. Dus denk niet bij jezelf, “ik hou niet op een foto”, maar trek de stoute schoenen aan en laat je eens mooi op de foto zetten. Ik ben enorm geduldig en leg je stap voor stap uit hoe en wat te doen. Tijdens de shoot laat ik je geregeld zien waar we mee bezig zijn zodat je ook zelf actief kan meedenken. Lijkt het je wat, vul dan een aanvraag in en wie weet zien we elkaar snel voor een leuke shoot. Ik shoot ook op TFP-basis als het een aanvulling is op mijn portfolio.